Кошик
1802 відгуків
+380 (98) 014-16-96
+380 (95) 006-90-83
Інтернет магазин "304.com.ua"
Кошик
Спиртові турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л (69 г) для фруктових браг
влево
  • Спиртові турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л (69 г) для фруктових браг, фото 3
вправо

Спиртові турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л (69 г) для фруктових браг

  • Немає в наявності
  • Код: 301009

86 ₴

+380 (98) 014-16-96
Viber
  • +380 (95) 006-90-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

Перші професійні українські Турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л для фруктових браг з додаванням цукру або варення.

Спільна розробка компанії Hot Rod Distiller та R&D лабораторії компанії ПрАТ "Компанія Ензим" (український виробник дріжджів із столітньою історією).

  • Швидше за найпопулярніші імпортовані дріжджі.
  • Мають чудовий органолептичний профіль.
  • Чудово освітлюються після бродіння.
  • Не утворюють піну під час перегонки.
  • Зроблені в Україні

Спосіб застосування:
Брага з варення (приклад)

7-8 кг варення розчинити у 10л гарячої води.
Долити холодної води щоб довести загальний об'єм сусла до 25 літрів при t˚ 25-30 С.
Всипати дріжджі з пакету та залишити бродити при t˚від 20 до 30 °С на 4-5 днів.
Ідеальна t˚ бродіння – 25 °С. Максимальна t˚– 35 °С. 

Фруктова брага з цукром (приклад)

Змішайте 10-12 кг подрібнених фруктів + 2-3 кг цурку залежно від вмісту цукру у фруктах + 10-12 літрів води (так щоб довести загальний обʼєм браги до 25 літрів.

Всипати дріжджі з пакету та залишити бродити при t˚від 20 до 30 °С на 4-5 днів.
Ідеальна t˚ бродіння – 25 °С. Максимальна t˚– 35 °С. 

Склад: дріжджі, поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, фермент.

Термін придатності: 2 роки. Дата виробництва вказана на упаковці.

Вага: 69 г

Інформація для замовлення
  • Ціна: 86 ₴
Спиртові турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л (69 г) для фруктових брагСпиртові турбо дріжджі Hot Rod Jam на 25 л (69 г) для фруктових браг
Немає в наявності
86 ₴
+380 (98) 014-16-96
Viber
  • +380 (95) 006-90-83

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner