Кошик
1802 відгуків
+380 (98) 014-16-96
+380 (95) 006-90-83
Інтернет магазин "304.com.ua"
Кошик
Набір спецій для джину в стилі Beefeater London Dry
влево
  • Набір спецій для джину в стилі Beefeater London Dry, фото 3
  • Набір спецій для джину в стилі Beefeater London Dry, фото 4
вправо

Набір спецій для джину в стилі Beefeater London Dry

  • В наявності
  • Код: 300001

230 ₴

+380 (98) 014-16-96
Viber
  • +380 (95) 006-90-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис

Набір спецій для джину в стилі Beefeater. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Дуже свіжий, гострий і легкий аромат. Безумовно ялівець домінує. У той же час яскравий, соковитий, трохи гіркий і вальний цитрус. Інші інгредієнти більш тонкі і добре інтегровані, земляні та квіткові, з відтінками мигдалю.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини 

На все вам знадобиться:

- 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%

- Набір спецій Hot Rod для Джина

- Джин-корзина Hot Rod

Приготування:

1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.

3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.

7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 230 ₴
Набір спецій для джину в стилі Beefeater London DryНабір спецій для джину в стилі Beefeater London Dry
В наявності
230 ₴
+380 (98) 014-16-96
Viber
  • +380 (95) 006-90-83

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner